Een plug & play oplossing

Maar liefst 15 jaar productontwikkeling ging vooraf aan de robuuste stalen constructie. OfficePOD is voor buiten ontworpen en gemakkelijk zonder fundering te plaatsen. Natuurlijk komen wij altijd eerst even op locatie kijken.

All weather oplossing met 10 jaar garantie

OfficePODs worden vervaardigd naar Duitse kwaliteitsstandaarden en zijn volledig KEMA gekeurd. Door het gebruik van recyclebare materialen is OfficePOD lekker duurzaam en oersterk. Ideaal voor in uw tuin waar ie zelfs blijft staan bij windkracht 11! Niet voor niets bieden wij 10 jaar garantie. Een OfficePOD gaat met gemak 30 jaar mee. 

Toch meer ruimte nodig? Liever andere kleuren? Vraag naar de mogelijkheden

Het modulaire ontwerp biedt de vrijheid een eigen OfficePOD te ontwerpen. Zowel van binnen als van buiten. Ook de kleuren zijn op aanvraag aan te passen. Zo wordt OfficePOD al voor uiteenlopende doelen ingezet. Als vergaderruimte, meditatieruimte, mediastudio, teleconferentie-ruimte of behandelkamer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Plug & play

Met een vlak stukje grond en een 220V buitenstekker is OfficePOD binnen éen dag geïnstalleerd. Met een maximale hoogte van 2.1 meter en een modulaire bouw is plaatsing in de meeste gevallen vergunningsvrij. Je hebt geen speciale fundering nodig, maar mocht de tuin verzakken, dan fixeren wij OfficePOD met speciale funderingsschroeven. Natuurlijk komen wij altijd eerst even kijken of alles past.

Kopen of leasen?

OfficePOD  is zowel privé te koop als voor uw personeel te leasen. Neem thuiswerken serieus en vraag naar de mogelijkheden.

Of eerst nog even alles op een rijtje?

Laat ons weten wat je vragen zijn

Postadres

OfficePOD Benelux

Olympisch Stadion 24-28

1076 DE Amsterdam

Kom kijken in onze showroom

Wil je OfficePOD van binnen zien en voelen hoe sterk hij is? Binnenkort openen wij een showroom in Breukelen langs de A2. Mail of bel ons gerust alvast voor een afspraak.

Adres

OfficePOD Benelux
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

© 2022 OfficePOD  |  BENELUX  |  Alle rechten voorbehouden  |  AVG voorwaarden