Over ons

15 jaar geleden zag Stephan Tanner dat grote bedrijven en de vastgoedmarkt in de UK behoefte had aan meer flexibele vergader- en thuiswerkoplossingen. Sinds dit voorjaar is OfficePOD nu ook gemakkelijk in de Benelux te bestellen.

Wouter Post

Wouter Post

Managing Director

Stephen Tanner

Stephen Tanner

Managing Director OfficePOD Worldwide

OfficePOD als slim, modulair antwoord op ruimtetekort in Londense kantoren 

OfficePOD werd 15 jaar geleden ontworpen als een tegengif voor de inefficiënties die gepaard gingen met het aanbod van traditionele kantoorruimtes in Londen.  Stephan Tanner zag dat grote bedrijven en de vastgoedmarkt in de UK behoefte had aan meer flexibele vergader- en thuiswerkoplossingen.

De oplossing was een speciaal 1-persoons kantoor, gehuurd door werkgevers, ter beschikking gesteld aan werknemers om in hun eigen tuin te kunnen werken. Sinds die begindagen is OfficePOD een pionier gebleven in de tot dan toe onontgonnen markt van het creëren van kleine modulaire ruimtes voor binnen en voor buiten. Er is flink geïnvesteerd in productontwikkeling om het productieproces van extra ruimte fundamenteel te wijzigen en een een flexibeler en duurzamer aanbod mogelijk te maken. 

Nu eindelijk ook in de Benelux  

Wegens succes en de vele aanvragen vanuit Europa, is OfficePOD Benelux opgericht om ook het vaste land kennis te laten maken met deze unieke oplossingen voor extra ruimte.

Showroom Breukelen

Binnenkort openen we onze showroom langs de A2 in Breukelen zodat je de geluidsisolatie van OfficePOD kunt ervaren en de deur in het slot kunt voelen vallen. Laat een e-mail achter als je interesse hebt om ons te bezoeken, dan maken we een alvast een afspraak.

 

Deze bedrijven werken al met OfficePOD®️

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Je kunt OfficePOD kopen, leasen of huren.
Vragen? Bekijk hier alle technische specificaties

Veelgestelde vragen

Is de OfficePOD duurzaam?

Door zijn modulaire bouw kan je OfficePOD eindeloos hergebruiken en samenstellen. Met twee OfficePOD 2's kun je bijvoorbeeld weer een OfficePOD 3 maken.

Regelmatiger thuiswerken in een OfficePOD is een goed en duurzaam alternatief voor filerijden en zorgt voor een efficiënter gebruik van grote kantoorgebouwen.

Is de OfficePOD wel echt weerbestendig?

Jazeker!

OfficePOD is echt gemaakt voor buiten, heeft een goede isolatie tegen zowel kou als hitte en is succesvol getest bij windkracht 11. In het design is rekening gehouden met afwatering en volledige waterdichtheid. We geven niet voor niets 10 jaar garantie.

Kun je de OfficePOD kopen en/of leasen?

Allebei! Maar met name ons lease product is zeer aantrekkelijk.

Contact

Adres

OfficePOD Benelux
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

© 2022 OfficePOD  |  BENELUX  |  Alle rechten voorbehouden  |  AVG voorwaarden