Vraag vrijblijvend een offerte aan

Lease of koop uw volledig ingerichte POD

Een OfficePOD is verkrijgbaar via private of zakelijk lease, is binnen een dag geïnstalleerd, maar ook zo weer weggehaald. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze salesafdeling.

of ontwerp zelf met een van de zeven soorten OfficePOD modellen.

Het modulaire ontwerp biedt vrijheid om uw eigen OfficePOD te ontwerpen. Zo worden ze inmiddels gebruikt als belunit, spreekkamer, noodlokaal, vergaderruimte, mediastudio of behandelkamer. Bekijk hier het volledige assortiment.

Volledig ingericht met een arbo werkplek

POD2 en POD3 worden standaard geleverd met een multifunctioneel kantoorinterieur dat voldoet aan de laatste Arbo wetgeving. Zoals een in hoogte verstelbaar bureau, voldoende licht met dimbare LED spots en slimme kastruimte. Zelf ideeën? Vraag onze ontwerpers.

Veelgestelde vragen

Is de OfficePOD duurzaam?

Door zijn modulaire bouw kan je OfficePOD eindeloos hergebruiken en samenstellen. Met twee OfficePOD 2's kun je bijvoorbeeld weer een OfficePOD 3 maken.

Regelmatiger thuiswerken in een OfficePOD is een goed en duurzaam alternatief voor filerijden en zorgt voor een efficiënter gebruik van grote kantoorgebouwen.

Is de OfficePOD wel echt weerbestendig?

Jazeker!

OfficePOD is echt gemaakt voor buiten, heeft een goede isolatie tegen zowel kou als hitte en is succesvol getest bij windkracht 11. In het design is rekening gehouden met afwatering en volledige waterdichtheid. We geven niet voor niets 10 jaar garantie.

Kun je de OfficePOD kopen en/of leasen?

Allebei! Maar met name ons lease product is zeer aantrekkelijk.

Contact

Adres

OfficePOD Benelux
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

© 2022 OfficePOD  |  BENELUX  |  Alle rechten voorbehouden  |  AVG voorwaarden